Vakantiehuis Malaga

Dromen van een vakantiehuis in Málaga

Wegdromen met een cocktail en lekkere tapas in de Spaanse zon, wie wordt daar nou niet gelukkig van? Ontdek nu de nieuwste Droomparken vakantiehuizen vlakbij Málaga en Marbella en geniet van de vertrouwde kwaliteit van Droomparken maar dan aan de Spaanse kust.

Haciënda el Sueño, De ideale uitvalsbasis in Málaga!

Wanneer je op zoek bent naar een vakantiehuis in- of vlakbij Málaga dan zit je bij Droomparken Haciënda el Sueño perfect op je plek. Deze nieuwe vakantiewoningen aan de spaande kust liggen op slechts een half uurtje rijden van zowel de stad Málaga als Marbella. Dit maken de vakantiehuizen van Droomparken in Spanje tot de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de provincie Málaga.

Jouw Vakantiehuis in Malaga.

Haciënda El Sueño ligt in het kleine plaatsje Las Lagune de Mijas in de provincie Malaga. Je vakantiewoning bevindt zich op het Droomparken resort en hier vind je onder andere verschillende zwembaden, goede horecagelegenheden en fitnessruimtes. Tevens ligt er op loopafstand van het resort een uitdagende golfbaan met een prachtig uitzicht. Kortom of je nu een actieve of juist een relaxte vakantieganger bent, in een vakantiewoning van Haciënda el Sueño heeft iedereen een droomvakantie.

 

In de buurt:

Luchthaven: Ca. 30 min.
Dichtsbijzijnde strand: Playa Naturista de Playamarina. Ca. 10 min
Golfbaan: ca. 9 min.

 

Op de kaart: