Vakantie Malaga

Stel je voor… Een heerlijke vakantie in Málaga met een beeldschoon uitzicht, een luxe penthouse en een prachtig zwembad voor de deur. Dat ervaar je allemaal tijdens een vakantie aan de Costa del sol.

Zoek jouw vakantie

Puur genieten tijdens de vakantie in Málaga

Kom helemaal tot rust en ervaar een heerlijk luxe vakantie in Málaga. Tijdens de luxe vakantie verblijf je natuurlijk het liefst in een prachtig vakantie appartement aan de Costa del Sol. Drink een bakje koffie op het ruime balkon en ervaar een heerlijk rustmoment tijdens de vakantie aan de zee.

Dit moet je gezien hebben in Málaga!

Overdag neem je een kijkje in het prachtige Málaga. Parkeer de auto gemakkelijk aan de haven en dwaal door de prachtige straten en verken de stad te voet. Een andere leuke tip is om een fiets te huren of zelfs een tour met een Nederlandse gids te nemen. Zo ervaar je Malaga op een snelle manier en kun je alle highlights van de stad gemakkelijk tijdens de vakantie in Málaga zien.

Bezoek de kathedraal en klim op de toren voor een prachtig uitzicht over de stad. Lunchen kun je overal in deze mooie stad, want op iedere markt is er genoeg te eten en te drinken. Wandel verder door de prachtige stad en neem een kijkje bij één van de vele musea. Natuurlijk kan een bezoek aan het Amfitheater niet missen, dit ziet er natuurlijk heel indrukwekkend uit. 

Unieke Highlights in Malaga

Alcazaba is een Moors paleis en Malaga staat hier echt bekend om. Deze bezienswaardigheid kan je niet missen tijdens jouw vakantie in Malaga, dus neem hier zeker de tijd voor. Daarna kun je heerlijk dineren, overal in de stad zijn leuke tapasrestaurants waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Penthouse met zeezicht

Tijdens jouw vakantie in Malaga wil je natuurlijk wel een prachtige accommodatie met een wonderschoon uitzicht. Kies je voor een accommodatie met zeezicht, zwembadzicht of toch voor bergzicht. Bij Hacienda el Sueño is het allemaal mogelijk!

De Lofts en penthouses zijn volledig nieuw en hebben stuk voor stuk een moderne inrichting. Er zijn zelfs een aantal accommodaties met jacuzzi op het dakterras of een buitenkeuken. Er zijn accommodaties voor wel 8 personen, zo kun je heerlijk met de familie of met vrienden op vakantie. Jouw vakantie wordt echt een topvakantie bij het vakantieresort dat alles heeft!

Bekijk alle accommodaties

Luxe vakantieresort aan de Costa del Sol

Tijdens de vakantie aan de Spaanse Costa wil je natuurlijk wel luxe faciliteiten. Bij Hacienda heb je een prachtig zwembad met een bijzonder uitzicht. Verder kun je op het resort sporten of Yoga doen, zo kun je ook sporten op vakantie, natuurlijk wel met een prachtig uitzicht. Ontspan volledig in de wellness en ervaar een ontspannen gevoel in de sauna. Kortom, jouw vakantie is volledig ontspannen en wij ontzorgen je volledig. Geniet van de gezellige tijd met vrienden en familie en kies voor een rustgevende vakantie in Málaga !

Is een vakantie in Málaga iets voor jou? Boek nu een droomvakantie en geniet van een heerlijke tijd met vrienden of familie op vakantie in Zuid-Spanje.

Nu boeken

Is het zwembad het gehele jaar open?

Ja, het zoutwater zwembad is het gehele jaar geopend en verwarmd. Echter in de wintermaanden is het zwembad niet verwarmd.

Ik wil later uitchecken dan 11.00 uur, is dit mogelijk?

Ja, dat is mogelijk, en indien je hier gebruik van wilt maken, kun je dit bij je reservering aangeven. Je kunt dan tot 13.00 uur gebruik maken van het appartement en de faciliteiten.

Is er een shuttle service?

Ja, in overleg kunnen wij je een shuttle service aanbieden. Zo kun je gemakkelijk genieten van jouw vakantie in Malaga.

Vakantie malaga