Spaanse dagen

Zon, zee of Zand(ing)?

Een zonnige investering aan de Costa del Sol!

Onze nieuwe toplocatie aan de Spaanse kust 'Hacienda el Sueño' betekent zoveel als 'maak je droom waar'. Lijkt het jou ook heerlijk om te wonen en te recreeëren in het zonnige Spanje, vlakbij Marbella? Kom dan van 21 t/m 24 november naar onze Spaanse dagen om te kijken of we jouw Spaanse droom waar kunnen maken.

Droomparken biedt je nu een unieke mogelijkheid om je vakantiewoning in Nederland om te ruilen voor een appartement in Hacienda el Sueño.

Meld je aan voor de Spaanse Dagen op Droompark De Zanding op 21 en 22 november en bekijk het model-appartement. Of helemaal leuk! Ga met ons mee op reis naar Spanje om het resort, de appartementen en de omgeving te bekijken. We bespreken daar ter plekke dan graag de mogelijkheden met je.

Bijeenkomst De Zanding 21 en 22 november

Bezit je momenteel een vakantiewoning op een van onze parken en heb je interesse in een woning in Spanje? Meld je dan hier aan!

Geef je direct op

 

Reis mee naar onze Spaanse droom

Bezichtigingsreis Spanje 23 en 24 november

Reis met ons mee naar Spanje en geniet van de unieke reis naar Malaga.

Programma:

Zaterdag 23 november

  • Vertrek in ochtend naar Malaga.
  • Begin middag: Aankomst in Spanje. Transfer naar hotel en inchecken (lunch aldaar).
  • Na inchecken: Vertrek per bus (toeristische route) naar Hacienda el Sueño voor bezichtiging project. Aansluitend Spaanse avond in restaurant.

Zondag 24 november

  • Zondagochtend ontbijt in hotel.
  • Vertrek met bus (via andere toeristische route) naar Hacienda el Sueño voor lunch.
  • Vertrek naar vliegveld voor retourvlucht.

Kosten: € 995 voor 2 personen. Besluit je een appartement te kopen dan worden deze kosten in mindering gebracht op het aankoopbedrag.

Meld je aan voor deze unieke reis

Trocadero

Interieur