Resort

Compleet woon & vakantieresort

Het Hacienda el Sueño resort bestaat uit vijf appartementencomplexen. Voor het resort wordt een compleet aanbod aan faciliteiten gerealiseerd die niet mogen ontbreken bij een luxe vakantie aan de Spaanse kust. We zorgen dat het je aan niks ontbreekt tijdens je korte of lange verblijf in je eigen appartement in Spanje. 

Op het resort worden meerdere buitenzwembaden, een prachtige lagune met strand, een fitnessruimte, een conciërge dienst en horecagelegenheden gerealiseerd waar je zelf en eventuele gasten gebruik van kunnen maken en van alle luxe kunnen genieten.

Al veel Nederlanders gingen je voor: de aangename warme winters in Spanje zijn zonovergoten en een aantrekkelijk alternatief voor de koude winters in Nederland. Hacienda el Sueño heeft als residence een officiële woonbestemming en dat geeft je de keuze of je je appartement gaat gebruiken als vakantiebestemming of als woonadres voor jou zelf. Daarnaast heb je de vrijheid om er voor te kiezen je appartement te verhuren via de professionele diensten van Droomparken. Wat een mooi rendement oplevert. 

Wonen, vakantie vieren, beleggen, of een beetje van alles, welk scenario je ook kiest, wij regelen het voor je op Hacienda el Sueño!

Buitenbaden
Relaxen aan het zwembad
  • Op het resort worden meerdere buitenbaden aangelegd met daar omheen voldoende ruimte om te zonnen en relaxen. Op de luxe ligbedden kun je in stijl genieten van de Spaanse zon!
Fitnessruimte
In topvorm op vakantie
  • Wil je ook tijdens je verblijf aan de Spaanse kust in vorm blijven? In de uitgebreide fitnessruimte kun je elke dag trainen voor een goede conditie of om deze te onderhouden.
Een oase van rust
Lagune
  • We realiseren een prachtige lagune tussen de verschillende appartementen complexen. De verschillende flora en fauna zorgen voor een extra dimensie aan deze unieke locatie.
Conciërge diensten & 24/7 security
Er wordt voor u gezorgd
  • Voor het onderhoud, de schoonmaak en beveiliging van het resort is een conciërge aanwezig die alle zaken op en om de appartementen regelt en in de gaten houdt.
Horeceagelegenheden
Een hapje & drankje
  • Om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken kun je in de toekomst terecht In de verschillende horecagelegenheden, zoals een bar en restaurant, voor een hapje en een drankje!
Makkelijk vervoer vanaf het vliegveld
Shuttleservice
  • Binnen drie uur ben je op het vliegveld van Malaga, vanaf daar zorgen we voor een shuttle service naar Hacienda el Sueño