Casa Adnew Amsterdam-Málaga

Kunst aanleveren en plaatsen op prachtige locaties is onze passie

Adnew kan niet zonder kunst en kunst misschien ook niet zonder Wenda. Het doel van Casa Adnew is kunst naar jou toe brengen, op een toegankelijke en persoonlijke manier.

Hoe werken wij?

1) We starten altijd met een bezoek, waarbij wij de wensen van de opdrachtgever in beeld proberen te krijgen. Ook maken wij foto’s van de ruimten waar kunst geplaatst zou moeten worden.

2) Het selecteren van werken uit de collectie van onze kunstenaars.

3) Uitwerking van een digitaal voorstel, waarin de foto’s en de kunstwerken worden samengevoegd. Het spannendste deel is de presentatie van dit ‘fotoboek’ aan de opdrachtgever.  Hebben wij de juiste snaren weten te raken? Vast onderdeel van de presentatie is de offerte voor het huren of kopen van de geselecteerde werken.

4) Na akkoord gaan we met ons zeer vakkundige team de werken plaatsen. Daarbij doen we ook de styling van de omgeving, wat het geheel compleet maakt.

Casa Adnew is een uniek concept. Wenda wil kunst toegankelijk maken en naar jouw huis of omgeving brengen. Dat kan door kunst te kopen of door kunst te huren. Huren maakt kunst toegankelijk en is nieuw voor Spanje. Daarnaast kan Wenda adviseren, voor jou op zoek gaan of zelfs iets laten maken.