Nieuws

Even voorstellen: Michael Rijnhart

Operations Manager Hacienda el Sueño

Ik ben Michael Rijnhart De Brabander, geboren en woonachtig aan de Costa del Sol, van Nederlandse ouders Sophia en Jack, die in de jaren 60 hier naartoe kwamen en verliefd werden op Fuengirola en Mijas. Ik heb al mijn opleidingen genoten en mijn leven doorgebracht in dit prachtige gedeelte van Europa. Ik heb de eer om de operations manager te zijn van het nieuwe project van Droomparken aan de Costa del Sol: Hacienda el Sueño.

Wat is jouw favoriete plekje?

Er zijn veel mooie plekken om te zien. Je hebt een compleet leven nodig om alleen al de vele mooie plekken van het binnenland van Malaga en de kust te zien!

Om enkele te benadrukken zou ik het historische centrum van Malaga noemen, de geboorteplaats van de schilder Pablo Picasso en ook de stad met de beste tapasbars. De strandbar Gali Gali in Fuengirola, waar men nog steeds de gezellige Spaanse sfeer nog kunt genieten en de zeevruchten en de beroemde sardinespits kunt eten. Het prachtige restaurant Valparaiso op de hellingen van Mijas, met zijn flamencoshow. Het dorp Mijas, met zijn typische witte straten, en zijn prachtige uitzicht op de kust. En ook niet te vergeten: La Carihuela, vissersdorpje naast Torremolinos, waar ze de authentieke mediterrane sfeer hebben weten te behouden.

Te veel om op te noemen want er zijn er nog veel meer wat jullie beter zelf kunnen ontdekken!

Wat vind jij van het project?

Ik vind dat het een perfecte combinatie is van topkwaliteit locatie en bouw, luxe voorzieningen, en de zekerheid en garantie die alleen een betrouwbare firma zoals Droomparken kan geven. Het feit dat het tussen Fuengirola en Mijas ligt, omsingeld door golfbanen, en met zicht op zee, maakt het mogelijk dat je tegelijk aan de costa bent, maar ook de rust van het binnenland meekrijgt. ‘s Morgens op het strand, 's middags golfen en ‘s avonds lekker op je terras genieten van de prachtigste zonsondergangen!

 

Wist je dat?

Leuke weetjes over Hacienda el Sueño

 • Wist je dat op slechts 5 minuten van Hacienda el Sueño we de prachtige stranden van La Cala hebben: een typisch kustplaatsje met veel charme
 • De gemiddelde temperatuur van Mijas in de winter 18 graden Celsius is?

 • In Fuengirola dit jaar 25 km fietspaden worden aangelegd?

 • Je langs de kust van Marbella tot Malaga kunt wandelen of fietsen zonder auto's tegen te komen?

 • de beroemde 'Most Dangerous Path in the World' op slechts 30 minuten rijden van Hacienda el Sueño ligt en nu een wereldwijde attractie is voor wandelliefhebbers?

 • Hacienda el Sueño slechts een uur rijden is van de beroemde stad Ronda, geliefd bij Washington Irwing, Hemingway en Orson Welles?
 • Hacienda el Sueño is omringd door golfbanen van alle niveaus en met eersteklas voorzieningen?

 • Hacienda el Sueño slechts 10 minuten afstand is van het beroemde witte dorp Mijas?

 • Hacienda el Sueño op slechts 10 minuten ligt van de grootste boeddhistische Stupa op het westelijk halfrond?

 • vanaf dezelfde stranden nabij Hacienda el Sueño je dolfijnen kunt zien die de kust naderen?

 • Hacienda el Sueño heel dicht bij Puerto Banus en Marbella ligt, de luxe centra van Zuid-Europa?