Appartementen voor 2-8 personen

Luxe indeling en zeezicht

Appartement - 3 slaapkamers - Elviria

Woning: € 299.500,-/ Aantal personen: 6

Extern aanbod

In het plaatsje Elviria, op steenworp afstand van het mondaine Marbella, met de meeste zonuren per jaar, ligt een schitterend appartementencomplex. Hier een appartement bezitten is het ideale vertrekpunt voor puur genieten. Met luxe zwembaden, een golfbaan en het hippe Nikkie Beach nabij, biedt deze locatie genoeg vertier. Het appartement zelf is van alle comfort en luxe voorzien, waardoor het een gewilde plek vormt of van te genieten en/of te verhuren voor een zeker rendement. 

Ideale locatie

Spanje is voor veel mensen de ideale plek om vakantie te vieren of de wintermaanden te ontlopen. Andalusië is met zijn overdaad aan niet alleen zonuren maar ook cultuur en natuurschoon de favoriet. In het mondaine Marbella bevindt zich een uniek gelegen appartementencomplex met hoogwaardige appartementen: Elviria Appartementen.

Fantastisch appartement

Deze schitterende appartementen bieden een prachtig uitzicht op een golfterrein, glooiend landschap en natuurlijk de mooie blauwe zee vanaf het hoofdterras op het zuiden en zuidwesten. De appartementen beschikken over drie ruime slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een eigen badkamer heeft. In beide badkamers is gebruik gemaakt van fijn Travertino-marmer. Het complex heeft drie zwembaden, waarvan het grote gemeenschappelijke zwembad een geweldig uitzicht biedt. Het Santa Maria Clubhuis ligt op slechts 1000 meter afstand en het centrum van Elviria op 2000 meter. Het zandstrand, met het hippe Niki Beach en het strandrestaurant El Laurel vindt u op 2700 meter afstand: iets meer dan een half uur lopen of een paar minuten met de auto. De appartementen worden verkocht met een ruime parkeerplaats eronder en een grote en nette berging dichtbij de lift, zodat elke bezoeker zich welkom zal voelen. De doordachte indeling van het appartement, de lichtinval, de sfeer en de mooie afwerking zijn ongeëvenaard. Kortom: een rijk bezit.

Luxe indeling en zeezicht
Appartement - 3 slaapkamers - Elviria
€ 299.500,- Aantal personen: 6
Accountmanager Spanje

Contact

Formulier

Hoe wil je de informatie ontvangen?